Helgen, haft klydd med min dator!

Linköping - Redhawks:
En jävla pisse match. ingen var klar och spela. eller vi började bra, och hade några farliga chanser första minuten, sen gick det bara utför.

2-0 efter första perioden. Och vi hade ingen syl i vädret.

Men andra perren får vi en bra start och får in en kasse i PP men matchen rann iväg och vi förlorade till sist med 5-2.

Ingen bra match överhuvudtaget från vår sida.

Stannade kvar i Linköping över natten pga att vi inte skulle fått våra saker upphängda i Jönköping, och på så sätt pissade vi på HV.

Men i matchen skulle vi leka lite till med Supergiganten från J20 superElit Södra? Eller ska vi säga att vi är skräckmotståndare för hv71 denna säsongen. 3 vinster av 5 möjliga.

Hv71 - Redhawks:

Vi spelar en stabil första period och håller hyfsat rent i egen zon, dem lyckas göra mål i deras PP och leder efter 20 spelade minuter!

Men andra perioden äger vi totalt och vi lyckas även få hål på deras målvakt genom att Sebastian Dyk gör 1-1 4.55 in i andra perioden assisterad av Christoffer Hjert. Vi gör även 2-1 efter 15.36 genom Viktor Holmqvist, Assiterad av Kim Runermark och Christoffer Hjert. Hv71 skulle även lyckas kvittera med 2½ minut kvar av perioden. Men med 10 sekunder kvar skulle vi ta ledningen igen, Mål av Viktor Holmqvist assiterad av Pathrik Westerholm och Ponthus Westerholm.

3 Perioden är vi så otroligt bra, Hv har inte chans, dom kommer inte till någonstans, vi spelar enkelt, vi slänger oss och täcker skott. Dem har verkligen inte chans och vi gör 3 mål denna period. 4-2 Victor Öhman assiterad av Victor Mångs och Roger Ohlsson. 5-2 Pathrik Westerholm assiterad av Zebastian Ilestedt och Christoffer Hjert. 6-2 Pathrik Westerholm assiterad av Ponthus Westerholm.

Våra 3 första pinnar och nu vänder det! 5 raka hemmamatcher,  vi börjar klättra BOYS!

Det hände även några tragiska saker under helgen, Axel Wemmenborn vi kliva av matchen med Hjärnskakning och kan även ha fått en skada i Axeln! väldigt tråkigt.

Linus Karlsson fick kliva av matchen med sprucket ögonbryn.

Efter matchen fick vi vänta i 3 timmar på att dessa skulle komma tillbaka från sjukhuset. När dom väl är tillbaka så kommer en av dom tillbaka och ser ut såhär?