Skellefteå AIK - Redhawks

Match i lördes mot SAIK i Skellefteå Kraft Arena. En jävligt jämn match då vi var bäst under första perioden och leder välförtjänt med 2-0. Men i andra periodens första 10 min så lyckas vi med att slappna av, och vi får ett mål mot oss, och ett till och sen det tredje målet emot oss. Då går vi ner och oss, börjar hänga med skallarna och visa missnöje med allting.. men vi lyckas klämma in en kvittering och få in en ledningspuck i andra periodens sista 10 min. Riktigt starkt, visar prov på bra lagmoral. Än en gång är vi i ledning men i tredje perioden kosta domarens felbedömning oss matchen! nä jag ska inte säga att det var därför, men han lyckades avslå en solklart icing som gjorde att våra spelare på isen tappade koncentrationen och dem avlossar ett skott från blå linjen som vår back styr in i eget mål!

Men så kan det gå ibland.

4-4 och förlängning som också slutade lika och matchen krävde ett straff avgörande. Skellefteå AIK var starkare där tyvärr, men 1 poäng är alltid en poäng, vi ska vara nöjda med det, kunde ju faktiskt åkt där ifrån med 0.