Lång bussresa.

NU har vi varit i skellefteå hela dagen, vi kom hit vid 12 tiden. Käkade på resturangen Taste där vi för övrigt ska käka efter matchen imorgon. Träningen gick väl okej, började sådär men tog sig med tiden. Ska vara klara för att spela hela 60 minuter imorgon.

Sitter just nu på hotellet och ska snart hoppa i bingen efter en lång dag. Väntar bara på Kim ska komma upp från relax avdelningen.

Tillbaka till kvällen/natten/morgonen som tillbringades på bussen. Efter att vi hade käkat på Kniv och gaffel hemma i malmö installerade vi oss i bussen, fram med 14 nätverkskablar, det va j´vlar i det sladdar överallt. Men det var riktigt kul att lira. vi körde från första början ända till kl 02.00 då ingen pallade hålla ögonen öppna längre. Det blev lite sömn mellan 2 och 8 då Robban väcker alla och skriker igång med CS. Men man vaknade ex antal gånger då man trodde man skulle dö, antingen var busschauffören ute och körde i skogen eller så var han och dansade på sidlinjerna. hela bussen skakade. 

Vi stannade och käkade frukost i Umeå efter detta drog cs liret igång igen och sen var tiden ute och vi var framme i västerbotten och Skellefteå.

Match imorgon.


Skellefteå AIK - IF Malmö Redhawks (Skellefteå Kraft Arena) 11.00



Honken #71

Kommentarer
Postat av: Lasse

http://battrehockey.wordpress.com/2010/01/31/lulea-malmo-j-20/



MVH Lasse

2010-01-31 @ 20:32:04
URL: http://battrehockey.wordpress.com
Postat av: Honken#71

tackar för länken:)

2010-02-01 @ 18:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0