Leksand IF - IF Malmö Redhawks

Första matchen i top8 gick inte som vi alla hade hoppats på, utan vi förlorar med 4-1, men jag tycker såhär efteråt att vi gör en bra borta match.. vi är trots allt med i matchen till 17 sekunder in i period 3, då det faktiskt står 1-1

Vi hade nog för stor respekt för den här serien, alltså vi var nog lite nervösa hur det skulle gå för oss, men denna matchen visar vi att det finns potential att kunna klara oss bra. Idag möter vi ett bra Leksand, som faktiskt är bättre än oss.

Dom spelade en riktigt bra hemma match, dem gick stenhårt på allt, bra forchecking och bra backchecking.

Vi får inte riktigt matchen dit vi vill ha den, vi hade två frilägen som vi skulle ha satt, men tyvärr har vi inte marginalerna på våran sida.  Det finns så mycket vi kan hitta som vi skulle gjort bättre där ute idag. Vi kunde inte riktigt läsa deras spel idag. Dem gjorde det så otroligt lätt, i uppspelen hittade man mitt guben som skarvade vidare pucken mot en av kanterna och sen tog han fart och stack i mitten och där var vi väldigt sårbara pga att våra 3 gubbar låg för djupt i anfallszon samtidigt som våra backar pinchade väldigt kraftigt. Men detta vet vi om nu och kommer aldrig igen låta det ske.


Måste faktiskt tacka våran målvakt Robert Vysehrad för en underbart bra insats, då han räddade oss kvar i matchen så länge! Utan tvekan våran bästa spelare idag.

Matchresultat top8:

Brynäs - Frölunda 5-3 (1-2,2-1,2-0)
Leksand - Redhawks 4-1 (1-1,0-0,3-0)
Hv71 - Luleå HF 3-2 (1-1,1-0,1-1)
Linköping HC - Skellefteå AIK 3-1 (1-0,2-0,0-1)

Match imorgon mot Brynäs.. åter ikväll.



Kommentarer
Postat av: Kix

Synd att ni förlorade!

Hoppas matchen idag går bättre.

2010-01-10 @ 11:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0