Ny vecka!

Träning idag, en träning som innehöll mycket avlastspel och 2-1,2-2 och 3-3, man gjorde allting i högsta möjliga fart, just för att vi kommer möta sådant spel i resterande matcher av serien.

Vi hade besök av tre stjärnor ute ifrån Arenan, Victor Öhman, Niklas Arell och Lucas Sandström, Dem var med pga av skada på först nämde och de andra två var med pga av icke speltid i gårdagens förlust match mot Borås..

Vi hoppas på en bra träningsvecka så att vi kan vara redo inför kommande helg då Linköping HC och HV71 kommer på besök. Vi måste hitta ett jämnare spel, komma tillbaka i samma tempo och fart som när vi spelade som bäst i SuperElit serien. Men jag är övertygad om att vi kommer lyckas komma tillbaka, denna helgen kände vi på hur det var och spela top8 och nu ska vi gå ut och visa hockey sverige att vi kan spela på denna nivån.. Vi har visat så många gånger förut, så varför skulle vi inte kunna göra det nu?

Även Hockeygymnasiet har börjat igen och vi är tillbaka i våra normala liv igen, med träningar på morgonen, skola på förmiddagen och efter lunch. Sen bär det av för träning med laget på eftermiddagen, oftas mellan 15.30 och 16.45..

Även Fabian Sivnert är tillbaka i truppen då a-laget värvat nytt från Kumla. Johan Svensson, och nä det är inte "Blogg-Johan" som har snörat grillorna och satt på sig skydden. Utan det är skånsk födde Johan Svensson från Kristianstad, Född 1982 som har haft en strålande säsong än så länge i Div 1 laget Kumla. Och nu ska han alltså avlasta Markus Svensson i Redhawks kassen.

Johan Svensson:

23 matcher med 2,22 mål insläppta per match och en räddnings procent på 92,8





Markus Svensson:

31 matcher med 2,45 mål insläppta per match och en räddnings procent på 91,5





Gör ett tappert försök till att få lite publik till våra matcher i helgen, då vi behöver lite stöd från läktaren, nu när vi spelar hemma match, och gott folk det är bra matcher som kommer spelas på Malmö Isstadion.

Lördag 16 Januari IF Malmö Redhawks - Linköping HC 15.00 (Malmö Isstadion)

Söndag 17 Januari IF Malmö Redhawks - Hv71 11.30 (Malmö Isstadion)

Be there, ni kommer inte att ångra er.


Honken #71

Kommentarer
Postat av: pippi

Wallhack, eller WH, är ett fusk som gör det möjligt att i FPS-spel se igenom väggar. Det här fusket kan användas till att se var fienden tänker hoppa/springa fram. Wallhack är ett vanligt fusk i Counter-Strike

2010-01-13 @ 11:30:15
Postat av: Honken#71

Haha SANDMARK ;)

2010-01-13 @ 20:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0