Första inlägget!!

Har varit ett litet uppehåll på bloggen men nu har det kommit en till glödhet skrivare... kiimmiie
under uppehållet har vi haft två matcher den första va mot Skellefteå.  Matchen började inte så bra för min del, skadade knät i första bytet så va tvungen att kliva av, riktigt surt hade velat varit med och köra över dem!! men det var inte bara jag som blev skadad, under tiden jag bytte om så blev tydligen domaren över körd och va tvungen att kliva av :)  Det va en roligt match att kolla på men skellefteå fick det första målet efter 5.34. men det tog ungefär bara 5 minuter sen så kvitterade vi till 1-1 genom ponthus westerholm. sen va det lucas sandströms tur att styra dit den i pp...
andra perioden. andra perioden kommer jag inte ihåg så mycket men skellefteå fick in en puck. (2-2). sen kommer väl alla ihåg den enorma tacklingen som patrhik westerholm åkte på, det gav oss fem minuters pp. han som gav ut tacklingen fick alltså 5+20 och fick kliva av isen.. men det gav inget mål för oss, perioden slutat 3-2 till skellefteå. men i tredje så kvitterar vi till 3-3 genom ponthus assisterad av holmqvist. sen va det det i tammefan sista sekund som skiten skulle avgöras... 19.59 in i sista perioden så får skellefteå in lednings målet, tveksam om att det ska vara mål asså, kändes som slutsignalen gick samtidigt som han sköt. riktigt surt!! tycker vi skulle ha fått med oss en poäng minst i den matchen!!!

Här kommer lite schysta bilder från vår egna lilla fotograf KEVIN PRAHL!!lucas sandström